News

Wednesday 26 July 2017

Paving the path for better Social Services for the Most Vulnerable Groups

Save the Children in Kosovo, in partnership with the European Centre for Social Welfare Policy and Research, has begun implementing the project “Support for Better Social Services for the Most Vulnerable Groups,” seeking to contribute to an effective transformation of the social service system in Kosovo for improved quality and availability of the local social and community based services for children and vulnerable people living at social risk.

Thursday 20 July 2017

BEGINNING OF CONSTRUCTION FOR COMMUNITY BASED REHABILITATION CENTER IN KOSOVA/O

On 12 July 2017, Save the Children in Kosova/o officially laid the foundation stone for the construction of the community-based rehabilitation center, Handikos, in the Municipality of Gjakova, where present were the Mayor of the Municipality of Gjakova, Save the Children and Handikos representatives, parents and children with disabilities.  

Friday 9 June 2017

Call for Expression of Interest / Thirrje për shprehjen e interesimit / Poziv za iskazivanje interesa

Call for Expression of Interest

Wednesday 7 June 2017

Save the Children in Kosova/o marks International Children’s Day and launches new End of Childhood Report

The International Children’s Day on June 1st was an important day for Save the Children, not only in Kosova/o but globally as well, as we launched the first ever End of Childhood Report and Index, underlying the fact one quarter of the world's children are being denied a childhood.

Thursday 1 June 2017

Lansohet Raporti dhe Peticioni global “Fëmijëri të Grabitura”

 

Çdo fëmijë ka të drejtën për një fëmijëri - një kohë në jetë për të mësuar, luajtur, për t’u rritur, zhvilluar dhe për t’u ndjerë i sigurt dhe nën mbrojtje.

Mirëpo bota është në udhëkryq, dhe ne kemi marrë drejtimin e gabuar.

Globalisht, 700 milionë fëmijëve u është ndërprerë fëmijëria. Fëmijëria nuk përfundon aksidentalisht. Bota po i kthen shpinën miliona fëmijëve, për të vetmen arsye se kush janë dhe ku jetojnë.

Pages