Advocacy

Thursday 23 July 2020

Save the Children dhe Syri i Vizionit mbajnë konferencën mbi hyrjen në fuqi të Ligjit për Mbrojtje të Fëmijës. Kërkohet angazhim e mobilizim ndër-institucional për zbatim të ligjit

Save the Children dhe Syri i Vizionit mbajnë konferencën mbi hyrjen në fuqi të Ligjit për Mbrojtje të Fëmijës. Kërkohet angazhim e mobilizim ndër-institucional për zbatim të ligjit

Thursday 2 April 2020

Koronavirusi: Si mund të bëj blerje apo të marr dërgesa në mënyrë të sigurt?

Koronavirusi mund të shpërndahet kur një person i infektuar kollitet dhe pika të vogla që përmbajnë virusin shpërndahen në ajër. Këto mund ti infektojnë të tjerët nëse merren me frymë ose nëse bien në sipërfaqe të cilat pastaj preken.

Për këtë arsye blerja dhe përzierja me njerëz të tjerë bart rrezik.

Thursday 20 February 2020

Giving girls in Kosovo a voice at the European Parliament

Sunday 27 October 2019

Girl delegate from Kosovo speaks up at the European Parliament

Sunday 27 October 2019

Girl delegate from Kosovo speaks up at the European Parliament

From 6-10th of October 2019, Rea Sylejmani, member of the child-led group Respect Our Right - ROR participated in the The European Week of Action of Girls (EWAG). This event was a week-long programme of activities, based around the International Day of the Girl Child, on Friday 11th October.

Pages