Fushata vetëdijësuese 1 për krejt-krejt për 1

Tuesday 21 April 2020

Save the Children në Kosovë, në bashkëpunim me KCSF, KUSA Kosovo dhe INDEP realizuan video-kampanjen vetëdijësuese për mbrojtje nga koronavirusi. Shumë figura të njohura për publikun dhanë mesazhe sensibilizuese duke i ftuar të gjithë që ti respektojnë udhëzimet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik duke qëndruar në shtëpi. #RRINËSHTËPI #1PËRKREJTKREJTPËR1.