Global Campaign

Thursday 1 June 2017

Lansohet Raporti dhe Peticioni global “Fëmijëri të Grabitura”

 

Çdo fëmijë ka të drejtën për një fëmijëri - një kohë në jetë për të mësuar, luajtur, për t’u rritur, zhvilluar dhe për t’u ndjerë i sigurt dhe nën mbrojtje.

Mirëpo bota është në udhëkryq, dhe ne kemi marrë drejtimin e gabuar.

Pages