Lansohet platforma 'Edukimi i Hershem në Distancë

Tuesday 21 April 2020

Save the Children në Kosovë së bashku me MASHTI dhe Unicef organizuan një konferencë për media ku dhe lansuan zyrtarisht platformën 'Edukimi i Hershëm në Distancë' i cili do ti jep mundesine të gjithe femijeve 3-6 që të përfitojnë nga aktivitetet ne menyre elektronike nga shtëpia. Kjo platformë u mundësua nga Save the Children në bashkëpunim me Unicef, Open Data Kosovo dhe Ministrinë e Edukimit, Shences, Teknologjisë dhe Inovacionit-MASHTI. Për më shumë informata rreth platformës mund të informoheni këtu