Other

Tuesday 26 January 2021

Thirrje për aplikime/ Call for applications/ Poziv za dostavu aplikacija

CALL FOR APPLICATIONS

Local Consultant / Research Company for Baseline Study of the 

Strengthening Social Service Provision for the most Vulnerable Groups in Kosovo, in Response to Covid-19 Project

 

PROJECT BACKGROUND 

Tuesday 1 December 2020

A PARTNERSHIP FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT GOALS AT THE PRIMARY SCHOOL ‘‘TETË MARSI’’ IN PEJA

 GOING GREEN - PROMOTING ENVIRONMENTAL PROTECTION AND AWARENESS: A PARTNERSHIP FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT GOALS AT THE PRIMARY SCHOOL ‘‘TETË MARSI’’ IN PEJA

Monday 30 November 2020

Capacity building for child rights defenders in Kosovo

SUPPORTING LOCAL CIVIL SOCIETY ORGANIZATIONS

Capacity building for child rights defenders in Kosovo

Friday 20 November 2020

Save the Children dhe Syri i Vizionit shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Prishtinë, 20 nëntor 2020: Me rastin e shenimit të Ditës Botërore të Fëmijëve - 20 Nëntorit, organizatat Save the Children dhe Syri i Vizionit me mbështetjen e Agjencisë Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA), përuruan ekspozitën e përkohshme kushtuar kësaj dite në monumentin e NEËBORN.

Wednesday 11 November 2020

Termat e referencës: Dy (2) Mobilizues të Komunitetit

 

Termat e Referencës

Dy (2) Mobilizues/e të Komunitetit për qendrat me bazë në komunitet mbi kujdesin, zhvillimin dhe edukimin në fëmijerinë e hershme

(fshatrat: Përlepnicë dhe Cërmjan)

        I.            Historiku

Pages