News

Thursday 2 April 2020

Koronavirusi: Si mund të bëj blerje apo të marr dërgesa në mënyrë të sigurt?

Koronavirusi mund të shpërndahet kur një person i infektuar kollitet dhe pika të vogla që përmbajnë virusin shpërndahen në ajër. Këto mund ti infektojnë të tjerët nëse merren me frymë ose nëse bien në sipërfaqe të cilat pastaj preken.

Për këtë arsye blerja dhe përzierja me njerëz të tjerë bart rrezik.

Thursday 20 February 2020

A story of success and holistic progress in Suhodoll, Mitrovica

Meet Erson (4) and his brother Taulant (6). They have been enrolled at the Early Childhood Care and Development centre which opened its doors in September 2018 in Suhodoll, Mitrovica where for the first time such a preschool education has been available.

Thursday 20 February 2020

Giving girls in Kosovo a voice at the European Parliament

Thursday 13 February 2020

INVITATION FOR OFFER

 

INVITATION FOR OFFER  

Namely Save the Children in Kosova/o is planning to rent a premise for the office needs in Pristina.

Monday 10 February 2020

STATEMENT ON US LANDMINES POLICY REVERSAL

STATEMENT ON US LANDMINES POLICY REVERSAL

February 2020

 As an organization that was founded to address the plight of children affected by conflict in the aftermath of World War I, Save the Children strongly opposes the recent decision to end the prohibition on the use of anti-personnel landmines and urges the US government to reconsider this policy change that endangers children.

Pages