Resources

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfProtokoli i Vëzhgimit_të fëmijëve në institucionet parashkolFormulari është pjesë e punës së përditshme të edukatoreve ku mundëson vëzhgimin sistematik të zhvillimit psikofizik të fëmijëve, duke evidentuar veçantitë karakteristike eventuale të fëmijëve parashkollorë.08/05/2017365KB
application/pdfThesar për Tërë Jetën_Pako informuese për fëmijërinë e hershPako me materiale të ndryshme informative mbi fëmijërinë e hershme08/05/20172MB
application/pdfFëmijëria e Hershme_Televizioni dhe interneti_broshuraSi ndikojnë televizori, kompjuteri e telefoni te fëmijët 0 deri 6 vjec? Cilat janë pasojat e përdorimit të pakontrolluar? Me cka t'i zëvendësojmë ato?08/05/20172MB
application/pdfRegional ResearchA Research looking into Roma, Ashkali and Egyptian Child Rights09/02/201716MB
application/pdfNeed Assessment for Centre for Social Work Need Assessment for Centre for Social Work in three municipalities of Kosovo, In Pristina, Ferizaj and Klina09/02/20172MB
application/pdfAnalysis for budget allocation for CWDAnalysis for budget allocation for Children with Disabilities in municipality of Gjakova and Ferizaj09/02/2017997KB
application/pdfPlani juaj familiar per fatkeqesiFamiljet mund të përballen me fatkeqësinë duke u përgatitur paraprakisht dhe duke punuar së bashku. Ndiqni hapat e renditura në këtë broshurë për ta hartuar planin tuaj familjar për fatkeqësi.09/02/2017286KB
application/pdfManuali per perfshirjen e femijeve Manuali per perfshirjen e femijeve ne planifikim dhe buxhetim komunal03/02/2017138KB
application/pdfAnaliza a situates mbi rendesin e perfshirjes se femijeveAnaliza a situates mbi rendesine e perfshirjes se femijeve ne buxhetim03/02/2017142KB
application/pdfMedia ethics and the protection of children’s rightsMedia ethics and the protection of children’s rights in the media-ALB29/11/201651KB
All Save the Children publications are free

Pages