Child Rights Governance

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfHendeku, kurrikula dhe zbatueshmeria e sajKy raport u shkrua nga grupi monitorues i femijeve Respect Our Right (ROR) ne kuader te projektit "Qeverisja për të drejtave të fëmijës-Monitorimi i Konventes për të Drejtat e Fëmijës" projekt ky i mbeshtetur nga Save the Children. 18/03/201912MB
application/pdf Bodovna kartica Zajednice (CSC) Generički vodič za primenu CSC procesa za poboljšanje kvaliteta usluga pruženih deci18/03/20195MB
application/pdfKartela e Vlerësimit të Komunitetit (KVK) si Mjet për llogarUdhëzues i përgjithshëm për përdorim për procesin e KVK, me qëllim të përmirësimit të cilësisë së shërbimeve të ofruara për fëmijë18/03/20195MB
application/pdfThe Community Score Card (CSC) as a Child-centered Social ac A generic guide for implementing CSC process to improve quality of services delivered to children. 18/03/20195MB
application/pdfEtika e medieve, mbrojtja e të drejtave të fëmiut në mediaBroshurë në - etika e medieve dhe mbrojtja e të drejtave të fëmijëve në medie21/02/201956KB
application/pdf Media ethics and the protection of child rights in mediaBrochure on media ethics and the protection of children’s rights in the media in Kosovo21/02/2019146KB
application/pdfManuali per perfshirjen e femijeve Manuali per perfshirjen e femijeve ne planifikim dhe buxhetim komunal03/02/2017138KB
application/pdfAnaliza a situates mbi rendesin e perfshirjes se femijeveAnaliza a situates mbi rendesine e perfshirjes se femijeve ne buxhetim03/02/2017142KB
application/pdfMedia ethics and the protection of children’s rightsMedia ethics and the protection of children’s rights in the media-ALB29/11/201651KB
application/pdfYoung Voices-AlbanianYoung Voices is a nation-wide research on what children think about certain issues and it was carried out using questionnaires. The questions address both municipal and national responsibilities and themes, such as participation in decision making, education, security, the future and psychological problems.21/11/20162MB
All Save the Children publications are free

Pages