Child Rights Governance

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfPako edukativePako edukative / ATRC & Save the Children22/02/2021735KB
application/pdfHendeku, kurrikula dhe zbatueshmeria e sajKy raport u shkrua nga grupi monitorues i femijeve Respect Our Right (ROR) ne kuader te projektit "Qeverisja për të drejtave të fëmijës-Monitorimi i Konventes për të Drejtat e Fëmijës" projekt ky i mbeshtetur nga Save the Children. 18/03/201912MB
application/pdf Bodovna kartica Zajednice (CSC) Generički vodič za primenu CSC procesa za poboljšanje kvaliteta usluga pruženih deci18/03/20195MB
application/pdfKartela e Vlerësimit të Komunitetit (KVK) si Mjet për llogarUdhëzues i përgjithshëm për përdorim për procesin e KVK, me qëllim të përmirësimit të cilësisë së shërbimeve të ofruara për fëmijë18/03/20195MB
application/pdfThe Community Score Card (CSC) as a Child-centered Social ac A generic guide for implementing CSC process to improve quality of services delivered to children. 18/03/20195MB
application/pdfEtika e medieve, mbrojtja e të drejtave të fëmiut në mediaBroshurë në - etika e medieve dhe mbrojtja e të drejtave të fëmijëve në medie21/02/201956KB
application/pdf Media ethics and the protection of child rights in mediaBrochure on media ethics and the protection of children’s rights in the media in Kosovo21/02/2019146KB
application/pdfManuali per perfshirjen e femijeve Manuali per perfshirjen e femijeve ne planifikim dhe buxhetim komunal03/02/2017138KB
application/pdfAnaliza a situates mbi rendesin e perfshirjes se femijeveAnaliza a situates mbi rendesine e perfshirjes se femijeve ne buxhetim03/02/2017142KB
application/pdfMedia ethics and the protection of children’s rightsMedia ethics and the protection of children’s rights in the media-ALB29/11/201651KB
All Save the Children publications are free

Pages