Other

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentSupplier DeclarationSupplier Declaration14/10/201914KB
application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheetSocial media InsightsEU Project26/12/201953KB
application/pdfHEART Guidelines and tipsHEART Guidelines and tips21/12/202070KB
application/pdfHEART: Udhëzuesi dhe këshillatHEART: Udhëzuesi dhe këshillat21/12/202070KB
application/pdfHEART Smernice i savetiHEART Smernice i saveti21/12/202070KB
application/pdfEU Social Services InfographicInfographic of the results from "Support for better social services" project27/02/2020103KB
application/pdfReach of the project ''Support for Better Social Services'Infographic27/06/2019103KB
application/pdfTë arriturat e ' Mbeshtetje per Shërbime më të mira sociale'Infografikë me shifra që tregojnë të arriturat e projektit 'Shërbime më të mira Sociale' 27/06/2019104KB
application/pdfInfografika "Mbështetje për Shërbime më të mira Sociale''Infografika27/02/2020104KB
application/pdf HEART_Shërim dhe Edukim nëpërmjet Arteve HEART_Shërim dhe Edukim nëpërmjet Arteve21/12/2020106KB
All Save the Children publications are free

Pages