Other

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfAnaliza e Situates - Raporti (Shqip)Raporti "Analizë e Situatës: Konteksti ligjor dhe fiskal si dhe kapacitetet e ofruesve të shërbimeve sociale në Kosovë"16/03/20181MB
application/pdfConsent FormConsent Form - Only for applicants wishing to apply for the "Local/ International Consultant or Consultancy Company to conduct Mapping and Assessment of Interventions on Family Strengthening" vacancy.22/11/2018113KB
application/pdfDita imePlanifiko diten e fëmijës gjatë qëndrimit në shtëpi gjatë kohës së vetizolimit si pasoje e COVID-1920/03/20202MB
application/pdfDoseg projekta '' Podrška boljim socijalnim uslugama ''Infografika27/06/2019129KB
application/pdfEU Social Services InfographicInfographic of the results from "Support for better social services" project27/02/2020103KB
application/pdfFive Minutes of Inspiration’ - “Education, Social IntegratioFive Minutes of Inspiration’ - “Education, Social Integration and Development: Realizing the Rights of Children with Disabilities”24/02/2020618KB
application/pdfInfografika "Mbështetje për Shërbime më të mira Sociale''Infografika27/02/2020104KB
application/pdfInfografika EU Socijalna UslugaInfografika27/02/2020129KB
application/pdfKëshilla për relaksim dhe mbrojtje nga COVID-19Këshilla për relaksim dhe mbrojtje nga COVID-1913/10/2020787KB
application/pdfMonitorimi dhe Vleresimi i Sherbimeve Sociale ne KosoveSfidat e politikave dhe rekomandime26/12/2019364KB
All Save the Children publications are free

Pages