Other

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfDikhipe vash mentaluno sastipe thay psiko-socialuno phikoipeDikhipe vash mentaluno sastipe thay psiko-socialuno phikoipe e qhavorengo thay dadalaryengo ano COVID-19 bazirimo ani pozitivuni disciplina22/02/20213MB
application/pdfDita imePlanifiko diten e fëmijës gjatë qëndrimit në shtëpi gjatë kohës së vetizolimit si pasoje e COVID-1920/03/20202MB
application/pdfDoseg projekta '' Podrška boljim socijalnim uslugama ''Infografika27/06/2019129KB
application/pdfEU Social Services InfographicInfographic of the results from "Support for better social services" project27/02/2020103KB
application/pdfFive Minutes of Inspiration’ - “Education, Social IntegratioFive Minutes of Inspiration’ - “Education, Social Integration and Development: Realizing the Rights of Children with Disabilities”24/02/2020618KB
application/pdfFUQIZIMI I OFRIMIT TË SHËRBIMEVE SOCIALE PËR GRUPET MË TË CEFUQIZIMI I OFRIMIT TË SHËRBIMEVE SOCIALE PËR GRUPET MË TË CENUESHME NË KOSOVË SI PËRGJIGJE NDAJ COVID-1916/04/2021153KB
application/pdfHEART Guidelines and tipsHEART Guidelines and tips21/12/202070KB
application/pdfHEART Smernice i savetiHEART Smernice i saveti25/01/202277KB
application/pdfHEART: Udhëzuesi dhe këshillatHEART: Udhëzuesi dhe këshillat21/12/202070KB
application/pdfHEART_Healing and Education through the ArtsHEART_Healing and Education through the Arts21/12/2020107KB
All Save the Children publications are free

Pages