Other

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdf Mentalna zdravstvena zaštita i psihosocijalna podrška deci Mentalna zdravstvena zaštita i psihosocijalna podrška deci i roditeljima tokom COVID-19 pandemije na osnovu pozitivne discipline 22/02/20213MB
application/pdfDikhipe vash mentaluno sastipe thay psiko-socialuno phikoipeDikhipe vash mentaluno sastipe thay psiko-socialuno phikoipe e qhavorengo thay dadalaryengo ano COVID-19 bazirimo ani pozitivuni disciplina22/02/20213MB
application/pdfKujdesi për shëndetin mendor dhe mbështetja psiko-socialeKujdesi për shëndetin mendor dhe mbështetja psiko-sociale e fëmijëve dhe prindërve gjatë pandemisë COVID-19 bazuar në disiplinën pozitive22/02/20213MB
application/pdfPoster- SuperheronjëtPoster 01/02/20212MB
application/pdfShkolla është thesar për jetë - këshilla për prindërShkolla është thesar për jetë - këshilla për prindër01/02/20211MB
application/pdfSi të bëhësh superhero? Broshurë për nxënësSi të bëhësh superhero? Broshurë për nxënës01/02/20211MB
application/pdfKthimi në shkollë- këshilla për mësimdhënësKthimi në shkollë- këshilla për mësimdhënës01/02/2021821KB
application/pdfPrilagođavanje aktivnosti HEARTPrilagođavanje aktivnosti HEART.21/12/2020241KB
application/pdfPërshtatjet për aktivitetet e HEART.Përshtatjet për aktivitetet e HEART.21/12/2020317KB
application/pdfHEART: Udhëzuesi dhe këshillatHEART: Udhëzuesi dhe këshillat21/12/202070KB
All Save the Children publications are free

Pages