Other

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfInstrumenti i Vezhgimit 0-3 vjeqInstrumenti i vezhgimit20/11/2020666KB
application/pdfSiguria në Internet gjatë COVID-19Broshura- Siguria në Internet gjatë COVID-1913/10/20201MB
application/pdfKëshilla për relaksim dhe mbrojtje nga COVID-19Këshilla për relaksim dhe mbrojtje nga COVID-1913/10/2020787KB
application/pdfDita imePlanifiko diten e fëmijës gjatë qëndrimit në shtëpi gjatë kohës së vetizolimit si pasoje e COVID-1920/03/20202MB
application/pdfInfografika EU Socijalna UslugaInfografika27/02/2020129KB
application/pdfInfografika "Mbështetje për Shërbime më të mira Sociale''Infografika27/02/2020104KB
application/pdfEU Social Services InfographicInfographic of the results from "Support for better social services" project27/02/2020103KB
application/pdfFive Minutes of Inspiration’ - “Education, Social IntegratioFive Minutes of Inspiration’ - “Education, Social Integration and Development: Realizing the Rights of Children with Disabilities”24/02/2020618KB
application/pdfNadzor i procena socijalnih usluga na KosovoIzazovi i politika preporuke26/12/2019282KB
application/pdfMonitorimi dhe Vleresimi i Sherbimeve Sociale ne KosoveSfidat e politikave dhe rekomandime26/12/2019364KB
All Save the Children publications are free

Pages