Resources

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdf Bodovna kartica Zajednice (CSC) Generički vodič za primenu CSC procesa za poboljšanje kvaliteta usluga pruženih deci18/03/20195MB
application/pdf HEART_Shërim dhe Edukim nëpërmjet Arteve HEART_Shërim dhe Edukim nëpërmjet Arteve21/12/2020106KB
application/pdf Media ethics and the protection of child rights in mediaBrochure on media ethics and the protection of children’s rights in the media in Kosovo21/02/2019146KB
application/pdf Mentalna zdravstvena zaštita i psihosocijalna podrška deci Mentalna zdravstvena zaštita i psihosocijalna podrška deci i roditeljima tokom COVID-19 pandemije na osnovu pozitivne discipline 22/02/20213MB
application/pdf Plani juaj familiar per fatkeqesiFamiljet mund të përballen me fatkeqësinë duke u përgatitur paraprakisht dhe duke punuar së bashku. Ndiqni hapat e renditura në këtë broshurë për ta hartuar planin tuaj familjar për fatkeqësi.21/02/2019286KB
application/pdf2020 IDELA Baseline Report (Kosovo)2020 IDELA BASELINE REPORT KOSOVO26/01/20214MB
application/pdfAccess to Education for RAE Children in the Prizren RegionReport in Albanian23/01/20141MB
application/pdfAdjustment of HEART activitiesAdjustment of HEART activities21/12/2020161KB
application/pdfAnaliza a situates mbi rendesin e perfshirjes se femijeveAnaliza a situates mbi rendesine e perfshirjes se femijeve ne buxhetim03/02/2017142KB
application/pdfAnaliza Buxhetore për Fëmijë në Komunat_Prishtinë dhe PejëAnaliza Buxhetore për Fëmijë në Komunat e Prishtinës dhe Pejës Buxheti Miqësor - Prishtina dhe Peja, 201505/02/20163MB
All Save the Children publications are free

Pages