Resources

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfEse nga Puhiza Shemsedini - Mbro Arsimin TonëSave the Children në Kosovë organizoi Garën për Ese një aktivitet përmbyllës i fushatës globale “Mbro Arsimin Tonë’’, e cila kishte për qëllim t'u ofronte fëmijëve një mundësi për të ndarë përvojën e tyre me mësimin online, për të shprehur se si të mësuarit nga distanca ndikoi në mirëqenien e tyre mendore dhe për të treguar se si ata e kanë përjetuar kthimin në shkolla. Kjo është eseja e Puhiza Shemsedini e cila u zgjodh nga vetë fëmijët si një nga tre esetë më të mira. 14/12/20211MB
application/pdfEtika e medieve, mbrojtja e të drejtave të fëmiut në mediaBroshurë në - etika e medieve dhe mbrojtja e të drejtave të fëmijëve në medie21/02/201956KB
application/pdfEU Social Services InfographicInfographic of the results from "Support for better social services" project27/02/2020103KB
application/pdfEvery day I learn through playA brochure developed by Save the Children to promote the benefits of play in early childhood22/01/20205MB
application/pdfFakte dhe Këshilla mbi kujdesin, zhvillimin dhe edukiminKËSHILLA DHE FAKTE MBI KUJDESIN, ZHVILLIMIN DHE EDUKIMIN NË FËMIJËRI TË HERSHME NGA 0-3 VJEÇ01/02/2021804KB
application/pdfFëmijëria e Hershme: Thesar për tërë jetënPërmbledhje e broshurave në Kujdesin Zhvillimin në Fëmijëri të Hershme të zhvilluara nga Save the Children në Kosovë04/12/201914MB
application/pdfFëmijëria e Hershme_Televizioni dhe interneti_broshuraSi ndikojnë televizori, kompjuteri e telefoni te fëmijët 0 deri 6 vjec? Cilat janë pasojat e përdorimit të pakontrolluar? Me cka t'i zëvendësojmë ato?08/05/20172MB
application/pdfFive Minutes of Inspiration’ - “Education, Social IntegratioFive Minutes of Inspiration’ - “Education, Social Integration and Development: Realizing the Rights of Children with Disabilities”24/02/2020618KB
application/pdfFletushka për higjienën e fëmijëve për edukatorëFletushka për higjienën e fëmijëve për edukatorë10/08/20225MB
application/pdfFletushka për higjienën e fëmijëve për prindërFletushka për higjienën e fëmijëve për prindër11/08/20223MB
All Save the Children publications are free

Pages