Resources

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdf HEART_Shërim dhe Edukim nëpërmjet Arteve HEART_Shërim dhe Edukim nëpërmjet Arteve21/12/2020106KB
application/pdfHEART_Isceljenje i Obrazovanje kroz UmetnostHEART_Isceljenje i Obrazovanje kroz Umetnost21/12/2020109KB
application/pdfHEART_Healing and Education through the ArtsHEART_Healing and Education through the Arts21/12/2020107KB
application/pdfHEART Guidelines and tipsHEART Guidelines and tips21/12/202070KB
application/pdfAdjustment of HEART activitiesAdjustment of HEART activities21/12/2020161KB
application/pdfInstrumenti i Vezhgimit 0-3 vjeqInstrumenti i vezhgimit20/11/2020666KB
application/pdfSiguria në Internet gjatë COVID-19Broshura- Siguria në Internet gjatë COVID-1913/10/20201MB
application/pdfKëshilla për relaksim dhe mbrojtje nga COVID-19Këshilla për relaksim dhe mbrojtje nga COVID-1913/10/2020787KB
application/pdfKthimi në shkollë në kohë të COVID-19Kthimi në shkollë poster23/09/202012MB
application/pdfRREGULLAT PËR TË QENË TË SIGURT NË KOPSHT GJATË COVID-19RREGULLAT PËR TË QENË TË SIGURT NË KOPSHT GJATË KOHËS SË KORONAVIRUSIT01/09/20202MB
All Save the Children publications are free

Pages