Resources

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfKthimi në shkollë- këshilla për mësimdhënësKthimi në shkollë- këshilla për mësimdhënës01/02/2021821KB
application/pdfFakte dhe Këshilla mbi kujdesin, zhvillimin dhe edukiminKËSHILLA DHE FAKTE MBI KUJDESIN, ZHVILLIMIN DHE EDUKIMIN NË FËMIJËRI TË HERSHME NGA 0-3 VJEÇ01/02/2021804KB
application/pdf2020 IDELA Baseline Report (Kosovo)2020 IDELA BASELINE REPORT KOSOVO26/01/20214MB
application/pdfSi mësuam gjatë COVID-19Raport i Respect Our Right mbi edukimin gjatë COVID-1919/01/2021943KB
application/pdfPrilagođavanje aktivnosti HEARTPrilagođavanje aktivnosti HEART.21/12/2020241KB
application/pdfPërshtatjet për aktivitetet e HEART.Përshtatjet për aktivitetet e HEART.21/12/2020317KB
application/pdfHEART: Udhëzuesi dhe këshillatHEART: Udhëzuesi dhe këshillat21/12/202070KB
application/pdf HEART_Shërim dhe Edukim nëpërmjet Arteve HEART_Shërim dhe Edukim nëpërmjet Arteve21/12/2020106KB
application/pdfHEART_Healing and Education through the ArtsHEART_Healing and Education through the Arts21/12/2020107KB
application/pdfHEART Guidelines and tipsHEART Guidelines and tips21/12/202070KB
All Save the Children publications are free

Pages