Resources

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfKthimi në shkollë në kohë të COVID-19Kthimi në shkollë poster23/09/202012MB
application/pdfRREGULLAT PËR TË QENË TË SIGURT NË KOPSHT GJATË COVID-19RREGULLAT PËR TË QENË TË SIGURT NË KOPSHT GJATË KOHËS SË KORONAVIRUSIT01/09/20202MB
application/pdfGjidhenia Broshure mbi gjidhenien 05/08/20207MB
application/pdfDPPP PrimerDisiplina Pozitive në Prindërimin e Përditshëm www.positivedisciplineeveryday.com © Disiplina Pozitive në Jetën e Përditshme 24/07/2020587KB
application/pdfInformata për DPPP gjatë COVID-19Informata për Disiplinën Pozitive në Prindërimin e Përditshëm gjatë COVID-19 www.positivedisciplineeveryday.com24/07/2020559KB
application/pdfDita imePlanifiko diten e fëmijës gjatë qëndrimit në shtëpi gjatë kohës së vetizolimit si pasoje e COVID-1920/03/20202MB
application/pdfMonitoring and evaluation of social services in KosovoMonitoring and evaluation of social services in Kosovo; policy challenges19/03/2020269KB
application/pdfMonitorimi Dhe Vlerësimi i Shërbimeve Sociale në KosovëMonitorimi Dhe Vlerësimi i Shërbimeve Sociale Në Kosovë 19/03/2020364KB
application/pdfNadzor i Procena Socijalnih Usluga Na KosovuNadzor I Procena Socijalnih Usluga Na Kosovu 19/03/2020282KB
application/pdfSCS OOSC CWD Indicators Final Report Open EMIS for Inclusive Education. Final Report for Save the Children Sweden04/03/20206MB
All Save the Children publications are free

Pages