Resources

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfReport on legislation and responsibilities of stakeholders. DRR research report on legislation and responsibilities of stakeholders in Kosovo. This study was supported by Save the Children in Kosovo to examine the existing Disaster Risk Management (DRM) legislation and policy framework in Kosovo, to elucidate the roles and responsibilities among various national and municipal departments for effective Disaster Risk Reduction.25/02/2019233KB
application/pdfEtika e medieve, mbrojtja e të drejtave të fëmiut në mediaBroshurë në - etika e medieve dhe mbrojtja e të drejtave të fëmijëve në medie21/02/201956KB
application/pdf Media ethics and the protection of child rights in mediaBrochure on media ethics and the protection of children’s rights in the media in Kosovo21/02/2019146KB
application/pdfLibër pune për nxënës - Zvogëlimi i rrezikut nga fatkeqësitëKy libër pune është një nga shumë rezultatet e projektit “Promovimi i zvogëlimit të rrezikut nga fatkeqësitë në komunitet, me qasje gjithëpërfshirëse dhe fokus tek fëmijët” i implementuar nga Save the Children në Kosovë, i cili synon t'ju mësojë fëmijëve koncepte dhe metoda të ndryshme lidhur me sigurinë në shkolla, përkatësisht rreth zvogëlimit gjithëpërfshirës të rrezikut të fatkeqësive të mundshme.21/02/20192MB
application/pdf Plani juaj familiar per fatkeqesiFamiljet mund të përballen me fatkeqësinë duke u përgatitur paraprakisht dhe duke punuar së bashku. Ndiqni hapat e renditura në këtë broshurë për ta hartuar planin tuaj familjar për fatkeqësi.21/02/2019286KB
application/pdfConsent FormConsent Form - Only for applicants wishing to apply for the "Local/ International Consultant or Consultancy Company to conduct Mapping and Assessment of Interventions on Family Strengthening" vacancy.22/11/2018113KB
application/pdfSave the Children Policies Save the Children Policies - Only for applicants wishing to apply for the "Local/ International Consultant or Consultancy Company to conduct Mapping and Assessment of Interventions on Family Strengthening" vacancy.22/11/2018327KB
application/pdfBreastfeeding Week Campaign Highlights 2018The following document summarizes the main activities that took place during our Breastfeeding Week Campaign (October 1st - 7th 2018).08/11/20182MB
application/pdfTerms of Reference for Evaluation: Quality Education for AllThis document provides Terms of Reference for the evaluation, project background, intended methodology and time frames for its implementation, provided in the sections that follow, with regards to the project ‘Quality Education for All, without Discrimination’ funded by IKEA Foundation and implemented by Save the Children in Kosova/o. This project began in January 2016 with the main objective of Fighting discrimination and violence and improve quality of pre-primary and primary education and society at large, and building a culture of inclusive and safe quality learning environments in schools in targeted locations in Kosovo. 29/10/20182MB
application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentSave the Children: Evaluation Report TemplateEvaluation Report Template15/10/2018193KB
All Save the Children publications are free

Pages