Skip to main content

Research & Reports

EU Social Services Infographic

2020 - Child Protection

Infographic of the results from “Support for better social services” project.

Ky poster tregon rregullat për të qenë të sigurt në kopsht gjatë kohës së koronavirusit.

This report assess the impact of Early Childhood Care and Development (ECCD) centres on children of Kosovo.

DPPP Primer

2020 - Basic Education

Disiplina Pozitive në Prindërimin e Përditshëm www.positivedisciplineeveryday.com © Disiplina Pozitive në Jetën e Përditshme

HEART: Healing and Education through the Arts When we think of the arts, many of us think of drawing and painting—but there is so much more: singing, dancing, playing musical instruments, acting/drama, clay sculpture, model building, story-telling...

Monitoring and evaluation of social services in Kosovo

2020 - Appropriate Care, Child Health

Monitoring and evaluation of social services in Kosovo; policy challenges.

Adjustment of HEART activities

2020 - Basic Education

You have to think about adjusting HEART activities so that all children benefit from these activities. Knowing the child with whom you are doing HEART activities is very important as is your knowledge to accommodate these activities. Give children...

Gjidhenia

2020 - Basic Education

Broshure mbi gjidhenien. Gjërat që ndodhin në vitet e para të jetës së një fëmije kanë një ndikim të madh në shëndetin dhe zhvillimin e tyre. Për një fillim të mbarë në jetë, foshnjet duhet të ushqehen vetëm me gji për gjashtë muajt e parë.

Kthimi në shkollë në kohë të COVID-19

2020 - Basic Education, Child Health

Në të gjithë botën tani po kalojmë nëpër një situatë të çuditshme. Tani po kthehemi në shkollë – ky është hapi I parë drejtë kthimit drejtë normales.

Informata për Disiplinën Pozitive në Prindërimin e Përditshëm gjatë COVID-19 www.positivedisciplineeveryday.com